Douches grote maat

In een douche van grote maat heeft u de nodige beweegruimte en desgewenst is er plaats om een zitje te installeren. Een douche grote maat worden vaak met een zitje geïnstalleerd, vaker bij oudere mensen of minder mobiele mensen. Zo genieten deze ook van een deugddoende douche.

De douches grote maat zijn ruime douches die minimaal zo groot zijn als uw huidig bad. De naar wens vervaardigde douchebak komt in de plaats van uw huidige bad en de muurpanelen op maat van de douchebak worden gebruikt in de plaats van tegels. Inclusief plaatsing van douchegordijn of toegangsdeur (eveneens op maat gemaakt), beschikbaar met diverse openingsmogelijkheden (schuifdeur, plooideur, gewone deur enz.) en in diverse afwerkingen.

Douche grote maat

Tags: Bad douche combinatie - Bad in hoogte verstelbaar - Bad met deur - Badkamer renovatie - Comfort baden & luxe baden - Douche bad combinatie, 2 in 1 - Douche design - Douche op maat - Hoekbad - Instapbaden - Italiaanse douches - Ligbad met deur - Ligbaden en zitbaden - Ruime douches - Seniorenbad
Webdesign by IDcreation2017 - Sitemap