Getuigenissen

Ik durfde al jarenlang mijn bad niet meer in. Ik was immers bang dat ik er niet meer uit zou raken. Mijnheer Beyers heeft me een instapbad aangeraden met een geïntegreerde tilstoel, waarmee ik makkelijk in en uit het bad kan dankzij een knop op de rand van het bad. Het is FANTASTISCH: ik heb het PLEZIER van het baden opnieuw ontdekt en geniet er met volle teugen van. (mevrouw Verschueren uit Luik)


Mijn badkamer is niet groot en toch is mijnheer Beyers er met zijn uitgebreid assortiment in geslaagd om een instapbad te plaatsen waarin ik op mijn eentje kan douchen en baden en dat ik ook IN ALLE VEILIGHEID weer kan verlaten. (de heer Daniel uit Brussel)


Mijn echtgenoot en ikzelf hadden het moeilijk om een bad te nemen, maar we wilden geen andere installatie omdat we bang waren dat de werken schade zouden toebrengen aan onze tegels. Mijnheer Beyers heeft ons echter aan de hand van een groot aantal voorbeelden getoond welke techniek hij gebruikt om het bestaande bad te verwijderen, de leidingen aan te passen en het nieuwe instapbad te plaatsen. Op twee dagen tijd was alles klaar en het is niet te zien dat we van bad veranderd zijn. En we hebben vooral onze mooie tegels kunnen behouden. Instapbaden zijn echt een schitterende uitvinding. (mevrouw en mijnheer Cornelis uit Virton)Webdesign by IDcreation2017 - Sitemap