Verkoop en installatie

"Een kant-en-klare installatie die voldoet aan al uw verwachtingen"
voor particulieren, rust- en verzorgingstehuizen, homes, klinieken en ziekenhuizen

Onze werkwijze:
DE ALLERBESTE OPLOSSING uitwerken... SAMEN MET U

Hiervoor maken we een afspraak bij u thuis, bestuderen we hoe u uw badkamer gewoonlijk gebruikt en luisteren we naar uw verwachtingen. Vervolgens nemen we de afmetingen van de ruimte en maken we een installatieschets om ter plaatse en samen met u de idee├źn op papier te zetten die u door ons graag in werkelijkheid omgetoverd ziet worden: het model bad of douche, de aanvullende uitrusting, eventueel meubilair enz.
Daarna maken we meteen een offerte op voor de werken met vaste en definitieve, gedetailleerde prijzen, zonder grijze zones, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit alles doen we VOLSTREKT GRATIS EN VRIJBLIJVEND.

We tonen u ook foto's van andere installaties die we eerder uitvoerden (meer dan 600 badkamers in totaal). Er zijn vast enkele creaties die overeenstemmen met de badkamer van uw dromen. Op die manier ziet u bovendien de KWALITEIT VAN HET WERK dat onze technici leveren.

De uitvoeringstermijn wordt u meegedeeld bij de ondertekening van de bestelbon, waarna u de gedetailleerde plannen ontvangt van de volledige installatie.

De planning van de werken wordt u acht dagen op voorhand meegedeeld, zodra we alle elementen van uw bestelling hebben samengebracht.

Wij overtuigen met ons professionalisme en de ernst waarmee we te werk gaan.

Op die manier kunt ook u tevreden zijn om net als tal van andere klanten ons uw vertrouwen geschonken te hebben.

En het doet ons telkens weer plezier iemand opnieuw het verlangen naar en het genoegen van een ontspannend bad of een verkwikkende douche te kunnen bieden, ZONDER RISICO OM TE VALLEN EN ZONDER MOBILITEITSPROBLEMEN.

Jean-Marie Beyers
Binnenhuisarchitect

Webdesign by IDcreation2017 - Sitemap